Dragon Age: Inkwizycja w wersji cyfrowej za 75zł?
Możliwość wystawienia na allegro, nie przypisane do żadnego konta Origin a co za tym idzie nigdy nie używane.
Forma płatności - wpłata na rachunek bankowy który podam zainteresowanej osobie. Klucz wysyłam od razu po zaksięgowaniu wpłaty na podany przez ewentualnego kupca adres mailowy.
Odpowiedź na pytanie które może się pojawić u potencjalnego chętnego - czemu tak tanio?
A no temu - https://www.gry-online.pl/forum/zaglosuj-na-gre-roku-2014/zccef491.(Dla leniwych - wygrałem ją w konkursie na GOLu ale jakoś przestała mnie ta gra interesować więc nie ma sensu jej trzymać)
EDIT:
Moby04 - po pierwsze, każdy miał takie same szanse, po drugie, wówczas grą byłem zainteresowany więc wzięcie udziału było naturalne, po trzecie wreszcie, biorę udział w praktycznie każdym konkursie organizowanym przez GOLa i szczerze ? nic Ci do tego co robię z nagrodą po tym jak uda mi się ją wygrać.
Jak Cię gra nie interesowała to po chuj brałeś udział? Żeby komuś podpieprzyć prezent sprzed nosa i zarobić na browara w weekend?
biorę udział w praktycznie każdym konkursie organizowanym przez GOLa i szczerze ? nic Ci do tego co robię z nagrodą po tym jak uda mi się ją wygrać.
Po pierwsze, coś jednak mam do tego skoro sam ufundowałem niejedną nagrodę.
Po drugie, to właśnie ludziom twojego pokroju (m.in.) inni mogą dziękować, że sobie takie akcje darowałem.
moby04 ,ale ty zapatrzony w swoje bogactwa jestes... Jezeli ktos bierze udzial w takim konkursie po to aby nagrode sprzedac, to wszystko dlatego ze komus sie w domu niepowodzi dzieki temu moze sie troche odbic,miec jakies swoje kieszonkowe. Ale tacy ludzie twojego pokroju tego nie zrozumia. Jest hajs to walic wszystko. Mozna krolowac. Jestes zalosny w tym momencie.
i tak btw to nagroda nie jest na stale przypisana do osoby ktora ja wygrala,wiec mozna ja komus odsprzedac. Komu to przeszkada ? Chyba takim jak ty.
Poprawka, miałbyś coś do tego, gdybyś to Ty ufundował nagrodę. . . powiem więcej - w żadnym regulaminie, żadnego konkursu organizowanego przez Gry-Online nie ma wzmianki o zakazie sprzedaży rzeczy wygranych w tychże.
Rozumiem, że możesz mieć żal do osób, które tak postąpiły w przypadku Twoich konkursów czy też rozdawnictw. Myślałeś, że pomożesz komuś ograć wymarzoną grę a tu się okazuje, że zwycięzca nagrodę miał w dupie od samego początku i powędrowała na allegro. Nie daje Ci to jednak prawa do wypowiadania się w takim tonie na temat konkursów przez Ciebie nie organizowanych bo to nie Ty te nagrody fundujesz.
A już próba obarczenia mnie poczuciem winy za to, że przestałeś organizować konkursy jest tak cholernie słaba, że aż mi brak słów. Organizowałeś takie akcje, ufundowałeś co ufundowałeś, chwali się to jak najbardziej ale jakiekolwiek. . . nawet nie wiem jak to nazwać. . . pretensje? żale?, możesz mieć tylko do siebie bo ludzie są różni ale w większości mają jedną cechę wspólną - lubią dostawać coś za darmo nawet jak jest im to kompletnie zbędne.
UP ^
Ja ją sprzedaję nie z powodu braku pieniędzy, sprzedaję ją i to po okazyjnej cenie bo ja z niej nie korzystam a komuś innemu na pewno sprawi frajdę. Pewnie, mógłbym oddać za darmo albo się wymienić(w sumie to nawet podjąłem próbę wymiany), ale nadchodząca premiera GTAV skłania mnie ku sprzedaży i podarowania sobie w ten sposób tego rabatu na 75zł przy zakupie GTA.
Oczywiście, że można - tyle, że nie grę a konto Origin ją zawierającą. W dodatku z pewną dozą prawdopodobieństwa, że jest kradzione. Przedmiotem mojej oferty jest gra, z legalnego źródła, z gwarancją, że nikt jej z konta do którego zostanie przypisana nie usunie ani nie zostanie zbanowana z powodu jej nielegalnego pochodzenia. Jeżeli ktoś jednak woli ryzykować to przecież nikomu tego nie zabraniam.