Tak 2012 nadchodzi, Co sie z tym światem dzieje ??!!!
Brak mi słów
ale korzystać z forumowej wyszukiwarki to ty się naucz co
To sie nazywa trzęsienie ziemi i na świecie się odbywa od setek tysięcy a w sumie od milionów lat...dzieje się to samo co działo się zawsze...
Ale z Ciebie pojeb...
trzęsienie w skali 8,8 i 2 fala ma mieć 10 metrów...
no kurde halo czy tylko ja zauważam tu "ostrzeżenie" przed 2012 ?
w tvn 24 mowia że ludzie już wrocili do normalnego zycia wiec nie ma co robić scen
no kurde halo czy tylko ja zauważam tu "ostrzeżenie" przed 2012 ?
yyy, tak? czytaj co napisałem...
Jak mnie śmieszą tacy ludzie :D
@what's up
Przelałeś już składkę na bunkier w Afryce? :P
Nie, na pewno jest całe stado podobnych pacanów, które sobie zaczyna teorie snuć.
tvn kłamie
No taaaak, to że w Japonii trzęsienia ziemi są równe częste co u nas afery w polityce, to już nie wiesz... na geografii w gimnazjum to pewnie w Snake'a na Nokii grałeś, że takiej rzeczy nie pojmujesz? Wpisz sobie w Google "Pierścień Pacyficzny", to może ci się trochę rozjaśni.
Ale co tam, Armageddon idzie !!!11!!11one
Poza tym kocham wynaturzenia gimbusów na temat końca świata, jaki ten świat niedobry, nikt mnie nie rozumie... <chlip>
Przejdzie ci.
w tv mówią że fala może zalać pomniejsze wyspy a nawet dość do Ameryki...
@Gnoll - nie nie grałem w Sanke'a na nokii bo mam SE ^^
a tak w ogolę to kiedy w Japonii ostatnio było trzęsienie ziemi w skali 8.8 i zaraz potem tsunami z 6 metrową falą + druga fala ma nadejść i ma mieć 10 metrów tak jak napisałem wyżej może a raczej zaleje pomniejsze wyspy i może dojść do Ameryki...
Po tym tsunami podrożeje benzyna i reszta energii . . .
no właśnie... w 1 linku są informacje
Analitycy zwracają uwagę, że problemy w Japonii szybko przywędrują do Europy. I to nie tylko na giełdy.
- Jak na razie wpływ tej katastrofy na rynki jest głównie psychologiczny. O ile tego rodzaju wydarzenia mają z reguły krótkotrwały wpływ na rynki, warto zwrócić uwagę, iż jest to kolejny negatywny szok dla rynków w relatywnie krótkim czasie
Po tym tsunami podrożeje benzyna
pewnie ! zwłaszcza, że cena ropy Brent spada
I mąki
gnoll czytaj to ^^ -->http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Fala-tsunami-pochlonela-wiele-dzieci---najsilniejsze-trzesienie-ziemi-od-140-lat,wid,13213121,wiadomosc.html
Najsilniejsze trzęsienie ziemi w Japonii od 140 lat
znalazł się filozof od siedmiu boleści ^^
Jezu, czemu dzieciaki w obecnych czasach muszą być podatne na takie głupoty jak 2012?
what's up - wróć do nauki prowokatorze jeden. Kolejne alterkonto Montery/zknightza/eryka_007.
Wkurza mnie fakt, że wszystkie wątki "końcoświatowe" są zakładane przez gimbusonerię >16. IMHO Admin powinien za każdy taki wątek banować. Trochę kretynów odeszłoby z forum.
what's up: Dla Ciebie każde duże trzęsienie ziemi i zmiana na rynku to zwiastun końca świata? Chyba Cię ostro porąbało :D.
Świry... :P
EDIT: To 140 lat temu dopiero musiał być koniec świata! Hahaha!
prowokatorze ? hah powodzenia, idę do szkoły bo dziś na 12:45
w tv mówią że fala może zalać pomniejsze wyspy a nawet dość do Ameryki...
No tak, jak już dojdzie do Ameryki, to rzeczywiście koniec świata.
Kravas, bo kiedyś dzieciaki walczące z amerykańską stonką nie były podatne na głupoty.
Tak czy owak, podobno kalendarz Majów został źle odczytany i to jednak ma nie być 2012, tylko w holere poźniej więc mamy czas
Sram już tymi końcami świata...Nie ma co się na to przygotowywać, bo jeśli ma nadejść to nadejdzie i nic z tym nie zrobimy, ale prędzej to się nawzajem pozabijamy niż "coś" zabije nas...
właśnie wróciłem ze szkoły i przypomniałem sobie że też księżyc zbliża się do ziemi wiec to może przez to(wyczytałem to na wp kiedyś) , w 2012 albo walnie w ziemie albo będą takie trzęsienia ziemi i powodzie że "zniszczą" cała ziemie
Dobra koniec snucia pewnie błędnych teorii
https://forumarchiwum.gry-online.pl/S043archiwum.asp?ID=10973015
Przepowiedziałem to w [17]. Tak samo wojnę w Libii:)
Jak w 2012 nie będzie końca świata to masz taki wpier*ol, że dla ciebie będzie lepiej jak ten koniec faktycznie się sprawdzi...
[30] o kurde...
jesteś prorokiem !!!
Edit:w tv Japończycy mówią że chcą zmniejszyć druga fale !!
właśnie wróciłem ze szkoły i przypomniałem sobie że też księżyc zbliża się do ziemi wiec to może przez to(wyczytałem to na wp kiedyś) , w 2012 albo walnie w ziemie albo będą takie trzęsienia ziemi i powodzie że "zniszczą" cała ziemie
Dobra koniec snucia pewnie błędnych teorii
Wiesz co to perygeum? A zresztą... kiedyś i tak będziesz musiał się tego nauczyć.
[1] - na tytułowe: masz rację. Nadchodzi 2012 rok. Nadchodzi również (ale dojdzie później) 2013 rok, 2014 itd. Lecz czym tu się zachwycać? No dobra, nowe możliwości, nieznane, pozytywne (i negatywne) wydarzenia, podane przez Ciebie w linkach. Ale żeby od razu zakładać o tym osobny wątek?
<---
Mam wrażenie że założyciel wątku to zabobony debil co prawda istnieją takie osoby ,ale sadzę że to prowokator.
Zabobonny debil czy prowokator - co za różnica? I tak większość przejawia do tej osoby niechęć. ;)