tylko chcialem sie pochwalic, ze nasz team pod nazwa GOL przebiegl juz lacznie ponad 1000km podczas treningow:
Łącznie 1005.74 km ze średnią prędkością 5:32 min/km w 92g:50m:53s
Łącznie 207 treningów.
moze kogos to zacheci do dolaczenia sie do watku o bieganiu i do naszych rywalizacji:
https://www.gry-online.pl/forum/bieganie-watek-seryjny-cz-3-zapraszamy-nowych-biegaczy/zbad6eb9?N=1
Gratulacje
5:32 min/km czyli ~11 km/h :)
btw. jakby nie było, z tego tysiaka jedna czwarta jest moja, więc jak najbardziej się cieszę (i trochę chwalę jednocześnie :))
Rowniez moja jest 1/4 dystansu, bez 4km ;)
Teraz chyba trzeba polowac w 10tys kilometrow.
Brawo Panowie, tak trzymać :)
Ciebie gofer sobie nie wyobrażam, jeszcze 2 lata temu na pikniku wyglądałeś strasznie potężnie.
[9]
uważaj, żeby do Ciebie nie dobielgi
[1] niezłą inicjatywa! keep goin'
Szukałem takiej aplikacji :)
Akurat od miesiąca zacząłem troszkę biegać. Więc też się dorzucę.
gofer - ja mam 249,44 km:) wiec razem mamy polowe, snopek ma tez okilice 250, wiec w 3 mamy 75%
to troche psuje srednia na czlowieka, ale co tam:)
snopek nas przeskoczyl bo dzis mial 15 km:)
Łyczek - > no, niedługo będzie już 3 lata od mojego ostatniego Pikniku :) ale co prawda, to prawda, byłem wtedy po 10-dniowym piciu i jedzeniu zupek chińskich, palący minimum paczkę dziennie i cięższy o 13,5 kilograma :)))
Ja miałem biegać od początku czerwca, ale podczas finału LM skręciłem sobie kostkę (na szczęście lekko) i teraz czekam aż mi wydobrzeje na tyle, że będę mógł gdzieś pobiegać. Póki co troche boli nawet jeśli biegnę, by zdążyć na tramwaj :D
Gratulacje :)
Glob3r--->a grasz w Barcelonie czy w Manchesterze?
snopek nas przeskoczyl bo dzis mial 15 km:)
Ja mam 236 :)
Wychodzi wiecej bo jest tam pare kilometrow rowerem, trzeba dac zeby pokazywalo tylko bieganie.
moj blad:)
czyli prowadze o jakies 350 metrow:)
tyle ze ja co dzien nie doliczam 800 metrow, ktore biegne do parku, zatrzymuje sie tam na swiatlach i zaburza mi to srednia:)
im nas wiecej tym ciekawiej, juz teraz rywalizacje sa dosc zaciete, zeby wbic sie na podium trzeba sie postarac
ja mysle, ze niedlugo bedzie nas 20-30 osob stale biegajacych i do 5000 km dobiegniemy szybkko
nam sie nie pali, dolacz kiedy bedziesz mogl, co jakis czas bedziemy sie przypominac:)
Gratulacje :) chyba się przyłączę wkrótce :D
nie tepy, po prostu wiekszosc osob woli poslugiwac sie predkoscia a nie tempem, ja dopiero 6 miesiecy temu sie przestawilem na tempo, duzo latwiej sie wtedy liczy czas potrzebny np na 10 czy 20 km...