Bo gdy włączam menedżer zadań to jest 100 % użycie CPU a komp mi nie laguje wogule i nic. Proszę o odpwoedz.
a) To proces bezczynności systemu i nie oznacza on zużycia tylko przeciwne, jest to normalne.
b) 'W ogóle'.
to procesor bezczynności i jest to normalne, a jak masz tak w gierce to wystarczy wyłączyć jeden rdzeń z obsługiwanych np. ja tam mam na Skyrim i jest ok
Dwa dni miales na czytanie, i nadal nie przeczytales co ci ludzie tlumaczyli?
Moja rada - nie wlaczaj managera zadan, skoro nie masz pojecia co on pokazuje.
Mam podobny problem. 100% obciążenie procesora i straszne lagi. Nie znam się na tym i nie wiem w czym problem. Kiedyś dało się robić kilka rzeczy na laptopie, teraz odpalam 2 strony w przeglądarce i potrafi się zawiesić. Laptop kilka miesięcy temu był czyszczony + używam programów do oczyszczania systemu i defragmentacji dysku.
Może manager zadań nie ma nic do rzeczy, ale wcześniej miałem zainstalowany program asc i dopiero wyłączenie procesu w managerze zadań odmulało laptopa. Teraz też po włączeniu czekam kilka minut i wstrzymuję proces który najbardziej obciąża procesor i sprzęt chodzi trochę szybciej. Może ktoś coś doradzi. Dodam że Windows mam na dysku C który przez 3 lata nie był formatowany.