Witam mam 10 gier na sprzedaż na Xbox 360. Wszystkie w bardzo dobrym stanie, możliwa transakcja na allegro:
-Assassin's Creed Brotherhood PL 45 zł
Sprzedane:
-Lego Batman + Pure
-Shaun White Snowboarding ENG(Promotional Copy) NÓWKA SZTUKA
-Dante's Inferno PL/ENG
-Saints Row: The Third Edycja specjalna (kod na multi i zawartość specjalną NIE wykorzystany)
-Forza Motorsport 3 (Język w grze angielski z polskimi napisami)
-FIFA 11 PL (gratis FIFA 09 ENG) (kod na multi wykorzystany)
-Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition (VIP code wykorzystany) 30 zł
Jeżeli Forza jest kompletna (oryginalne pudełko, instrukcja, okładka i dwie płyty dvd) to rezerwuję. O zdjęcia także poproszę :)
hey a dante w polskiej wersji jezykowej czy instrukcje po polsku ?
Przepraszam za ten nic nie wnoszący wpis, ale zaintrygowała mnie jedna rzecz. W temacie jest 10 gier do sprzedaży, w pierwszym poście juz jest 9, a lista zawiera tylko 8. Więc ile w końcu? :P Dziękuję, do widzenia...
Goozys[DEA] racja, tytuł i treść się nie zgadzały ale... Policzyłem gry i jest 10...
Zarówno pozycja Lego Batman + Pure, jak i Saints Row: The Third Edycja specjalna mnie interesują. ;> Mógłbyś wklikać tu jakieś focisze? ;)
Lego Batman + Pure / Saints Row: The Third Edycja
FOTO #4
spoiler start
Proszę bardzo:)
spoiler stop
Podbiję temat, gdyż chciałem podziękować za dobrze przeprowadzoną transakcję. Grę otrzymałem, wszystko się zgadza :)
Bardzo cię przepraszam. ;) Na obie pudła poluję od jakiegoś czasu, ale teraz.. niestety brak mi funduszy (chwilowo). : | Nie spodziewałem się tego, dlatego drugi raz przepraszam - tym razem za kłopot.
Kupujcie śmiało, widać że porządny sprzedający, a ciężko teraz o takich :)
EnX napisał
Podbiję temat, gdyż chciałem podziękować za dobrze przeprowadzoną transakcję. Grę otrzymałem, wszystko się zgadza :) Tu macie wystarczający argument:)
Zaraz będę leciał na uczelnię, ale byłbym zainteresowany Dante's Inferno.
Mógłbyś przetrzymać do max 17, wtedy bym się odezwał na gg? ;)
edit.
A co tam, Lego Batman i Pure również bym wziął ;)
edit2.
Ups, nie zauważyłem [37].
No pany wszystko schodzi jak świeże bułeczki, spieszyć się zanim wszystko wykupią.
Jeszcze raz jestem zobowiązany podziękować autorowi tematu za bardzo dobrze przeprowadzoną sprzedaż :) Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.
Co prawda to nie allegro, ale dobry komentarz nie jest zły.
UP KURWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111!!!!!!!1!1!!!!!!!!!!!!!!one!!oneone!!1
spoiler start
Nowe ceny ^^
spoiler stop
Wziąłbym Bad Company 2 za 32zł z wliczonymi kosztami przesyłki listem poleconym ekonomicznym w kopercie bombelkowej. Deal? W razie czego proszę o kontakt mailowy - [email protected]
Zapomniałem napisać, ale wszystko poszło tak jak trzeba na początku wakacji i został tylko Assassin. Mogę jeszcze troszkę obniżyć cenę.