Siemaq!
Byly takie przypadki? Ja mysle ze nie, bo ktos nawet z I klasy gimnazjum potrafilby napisac na max 15 punktow.
W zeszlym roku jakas laska miala 0 pkt.
U mnie w szkole był przypadek 3 ptk ale to w roku 2004 albo 2005
A zero było dużo - wystarczy, ze ktoś nie pójdzie na egzamin
[1] - Nie, test po 6 klasie (który będziesz pisał za 2 lata) nie jest prawdziwym egzaminem.
[2] - Pewnie mu się uda :D
[7] Test po 6 klasie pisalem w tamtym roku.
[10] Około 25 punktów.
Z tego co pamiętam to ja z części matematycznej miałem 12, nie ma się czym chwalić wiem.
I ile punktów dostałeś?
U mnie w gimie bylas dziewczyna, ktora miala 3 z matmy i 2 z polaka, ogolnie 5 pkt , jak to zobaczyla i tlum ktory sie smieje, zmazala nazwisko i uciekla ze szkoly, niezly tuman z niej byl
Ja poszedłem na maturę z angola wszędzie zaznaczyłem C i F napisałem parę zdań w liście i miałem 32% :)
Wiec jakim cudem można mieć 2 albo 3 punkty?
I to z testu w którym połowa punktów jest z ABCD czyli jak się wszędzie walnie tylko np C + jakieś wypociny w części pisemnej i będąc debilem 10 pkt to z palcem w dupie można :/
LOL Gruby300 dostał 25 pkt. To nie wiem czy ja się obracam wokół takich idiotów czy grubasek jest MĄDRY, pewnie pisał egzamin dla niepełnosprawnych :D.
Fiolek alpejski na moim oknie zdobyl 26...
[17] Srednia punktow w mojej klasie wynosila 22 punktow. Wiec to oznacza ze chodzilem do klasy dla downow?
Srednia punktow w mojej klasie wynosila 22 punktow. Wiec to oznacza ze chodzilem do klasy dla downow?
Zdecydowanie NIE!
Nawet ludzie z zespolem Downa maja IQ ok 60. To znacznie wiecej niz Wy...
Co wy od niego chcecie, to wcale nie taki zły wynik.
U mnie w klasie laski miały po 8 punktów :D
Royal---> Jak na klasę pełną osób z Zespołem Downa, to rzeczywiście nie jest zły wynik.
Za to Twoje laski miały zapewne: http://en.wikipedia.org/wiki/Mental_retardation
^ nie po prostu tępe cip*
Wiec to oznacza ze chodzilem do klasy dla downow?
Tak i jednym z nich byłeś. Poczekaj nie długo znowu zebranie to tydzień odpoczniesz od kompa
Z podstawówki miałem ok 28 pkt
z gimnazjalnego ogólnie miałem 66/100 pkt nic szczególnego... :/
U nas w szkole raczej nie było przypadku gdzie ktoś miał poniżej 10 pkt więc to dobrze świadczy ^^
Nawet Jarosław zgarnąłby te 2 punkty ... w końcu dziś było coś o patriotyźmie
Jezeli mowicie ze chodzilem do szkoly dla downow to zaraz zobacze jaka byla srednia w innych szkolach i jak bedzie podobna to jestescie mi winni przeprosiny.
Prosze bardzo wyniki z powiatu olsztynskiego. http://rapidshare.com/files/457188140/olsztynski.pdf
Ja peirdziu, Gruby, jak można być tak głupim :D
ja pierdziele, ja skończyłem cały test w 20 min. z wynikiem 34 pkt, a ten sie spocił, nie dość że smrodem nie dał pisać innym to sam na 25 pkt napisał.
Gruby, jesteś wielki!
Około 25 punktów.
Doskonale wiesz ile pkt. dostałeś, ale to "około" pewnie oznacza, że jeszcze zawyżyłeś wynik. Trzeba się wybitnie starać żeby tak słabo napisać ten test.
Trzeba się wybitnie starać żeby tak słabo napisać ten test.
Jesli byles kujonem w podstawówce to owszem, test byl latwy, bo na standardy podstawówke jest trudny. Gdybym mial go napisac teraz to napisalbym go na 32 punkty.
[33] Ja w podstawówce dosłownie nigdy się nie uczyłem. Czy to niemiecki, matematyka, polski, pamiętałem wszystko z lekcji będąc jednym z największych gaduł. Dostałem tyle samo punktów ile ma twój nr. posta "kujonku".
czemu wszyscy tak jeździcie po Grruby300
jestem dorosły ale nowy na forum, wytłumaczycie co on zrobił :D ?
[35]>jest idiotą
Możliwe tak. Ale bardzo trudno osiągnąć ideał.
Jezu Chryste, jak z tego można mieć 25pkt, toż to ja co przez całą podstawówkę i gimnazjum się uczyłem tyle co kot napłakał(no policzył by na palcach jednej no może dwóch rąk) i miałem 36 czy 37 pkt na 40, bez obrazy, ale już chyba mój pies by to lepiej napisał(bez obrazy).
[29] Jupi porównujesz się do innych debili(sorry jeśli ktoś jest z tamtego powiatu).
Gdybym mial go napisac teraz to napisalbym go na 32 punkty.
I ty Gruby jesteś w gimnazjum...
Przecież te testy są czystą formalnością i nie zdać takiego to wstyd. Czy to po podstawówce, czy, o zgrozo, gimnazjum.
Przecież te testy są czystą formalnością i nie zdać takiego to wstyd. Czy to po podstawówce, czy, o zgrozo, gimnazjum.
Nie da sie "nie zdac".
To 0 punktów != oblaniu?
Niestety nie. Według mnie tłuki, które otrzymają mniej niż 30% powinny pożegnać się z promocją do gimnazjum/liceum.
Eh ten system szkolnictwa w Polsce, zadziwia na każdym kroku. Imo, to powinno być jak matura - nie masz ileś % - sorry, możesz poprawkę pisać.
Ale co ja tam wiem
ode mnie z klasy ziomek miał 9 albo 6 pkt. już dobrze nie pamiętam
ale w 6 klasie. ;p
gruby ile bedziesz mial ?
[45] Co bede mial?
[44]
Również uważam, że powinien być jakiś próg, przy którym można zdać, bo c'mon.. Nie uzyskać przynajmniej 15 pkt z egzaminu gimnazjalnego? To co taka osoba zrobi na maturze?
W nie umicie czytać on dostał z 6 klasy 25 punktów ( a maksymalna liczba w podstawówce to 40 pkt.)
To chyba wy jesteście jacyś chorzy na umyśle
Nie uzyskać przynajmniej 15 pkt z egzaminu gimnazjalnego? To co taka osoba zrobi na maturze?
Taka osoba pójdzie do zawodówki.
W tych czasach po zawodówce są lepsze perspektywy niż połowa technicznych i większość humanistycznych kierunków na studiach
grubas podaj definicję słowa "kujon"
[51]
Oczywiście zaczyna się wjazd, że zawodówki (pewnie zaraz ktoś doda szkoły techniczne) są z dupy. Ja rozumiem, że stereotypy to jedyna rzecz na jakiej nasze społeczeństwo opinie tworzy, ale bez przesady.
Dodam tylko, że liceum skończyłem, co trochę żałuję, bo mógłbym iść do jakiegoś technikum informatycznego.
@duRin[90]: No tak zawodówki są pro, szczególnie ocena z czytania na polskim, jak w pierwszej klasie podstawówki. A i żeby nie było, że zmyślam, to wiem to bo kupel chodzi do zawodówki.
Nawalając głową w arkusz egzaminacyjny przez 120 minut można zarobić parę punktów.