Hejka
Właśnie się dowiedziałem o tej super sieci w Polsce i podobno jest tam zajebiste jedzenie (mięso soczyste a sałatki świeże) i tanio. Np. ten kebab Gigant tylko 18 zeta i jest dłuuugi.
Edit: Cennik na fotce stary ale Menu chyba się nie zmieniło...
No muszę to przetestować. Był tam ktoś? Jakieś opinie?
Sieć cała Polska.
Wszystko się zgadza,tylko sosy są tam notorycznie słone. Przynajmniej u mnie w mieście.
No i cennik stary,teraz 24zł za Giganta.
Oj tak tanio jak na wielkość i nigdy się nie spotkałem z takim czymś, żeby w kebabie a zwłaszcza rodzaj pita były frytki.
No nie. Szczecin mi całkowicie nie po drodze. Moje najbliższe miasto wojewódzkie to Kielce.
Frytoburgery? Pierwszy słyszę. :xD
Interesting.
Ale to jakaś sieć a czy tylko w Szczecinie można kupić?
Po ocenach na google widzę że zależy gdzie trafisz jeśli to sieciówka 3,5-4,5. Wiadomo że oceny to nie wszystko ale ja rzadko sprawdzam knajpy poniżej 4,0.
Raz jadłem i nic specjalnego.. lepiej kupić pizze.
Pizza też jest zajebista. Jak kupuję to 12 cali i całą jem na raz. Zazwyczaj pizza kebab ale też uwielbiam Mexican Hot albo Volcano a czasem po prostu z kurczakiem, salami itp.
U mnie jest budka jak wracam z roboty otwarta, pachnie, wiadomo, zajebiscie. Ale 2-óch znajomych jadło i mówiło że gunwo. Ja sam jeszcze nie jadłem, daje tylko opinie innych.
Raz jadłem,. otworzyła sie buda pod biedrą i jest totalnie nijako. Sieciówka jak sieciówka, nic na plus nic na minus. Jest wiele lepszych alternatyw.
Zresztą dobry kebab to barani albo chociaż z wyczuwalnym dodatkiem baraniny musi być.
Kiedyś u Turka jadłem baraninę to miód i malinka. To się po prostu rozplywalo w ustach. A bułka była chrupiąca bo była w grillowym opiekaczu. To był kebab w bułce z baraniną. Jadłem to w Lublinie.
Zignoruj tematy Pytania i Ogłoszenia skoro tak Ci przeszkadzam.
PS: Nie widzisz, że nie usuwam konta żeby dac mnie do ignora? Widocznie w głębi duszy mnie lubisz i lubisz czytać moje "wypociny".... xD
Pozdrawiam i miłego weekendu. :)
Czytanie twoich wątków jest jak zdrapywanie strupa. Niby nie powinniśmy tego robić ale cóż...
Jadłem. W dwóch punktach w tym samym mieście, jeden punkt okej, drugi z kolei dramat. Wszystko zależy od franczyzobiorcy, powinni trzymać firmowy standard ale jak widać bywa z tym różnie. Ceny także między punktami mogą się różnic o kilka złotych.
Czyli jednak nie wszytko jest tak samo mimo, że to sieciówka i smakować powinno tak samo wszędzie. Co do cen to pewnie się dostosowują do okolic. Np. w Centrum Wa-wy a na przedmieściach Krakowa ceny powinny być inne ale smak powinien być ten sam.
Teraz wszędzie będzie dramat. Przedsiębiorcy dostali takie rachunki za gaz, że albo zwiną biznes, albo będą tam pakować jakąś najgorszą padlinę. A niestety nie wiesz jakie mięso tam siedzi. Tymczasem kebaby zużywają sporo gazu, bo mięso cały czas na rożnie. Parę lat temu próbowałem kebabów z tej sieci zanim się wynieśli z mego miasta. Żaden cud to jednak nie był i szybko przeniosłem się do innego lokalu. O słabej jakości może świadczyć fakt, że stali obok dużego Tesco do którego przyjeżdżała masa osób, a mimo to nie mieli zbyt wielu klientów.
Raz zapodawałem swoje fotki w wątku Jak wyglądacie. Są tam do dziś :xD
I tak zależy od tego kto robi tego kebaba. W jednym kebabie zrobili mi takiego mega, że w środku zamiast mięsa było zwinięte ciasto, a cena około 20 zł. Także takim kebabem powinien pracownik dostać w ryja ale na jego szczęście miałem na wynos.
Tu koleś znów miał pełno mięsa: [link]
Chcesz mieć mięso to kupuj u "Turków" gdzie oferują kebab samo mięso i patrz im na ręce.
Każda kebabownia w której dają mało mięsa szybko znika z rynku.
Też się kiedyś raz naciąłem na kebaba w którym głównym składnikiem było zrolowane ciasto.
Bafra Kebab to obrzydliwa sieciówka i dziękujmy Panu, że jeszcze rak monopolizmu nie dotarł do kebabów i można znaleźć w każdym mieście dobrego i solidnego kebaba. Najpierw Żabka wytruła fajne, lokalne sklepiki teraz Bafra wytruje fajne, lokalne kebaby, w których pracowali sympatyczni ludzie ze wschodu.
Jakość jedzenia jest na tragicznym poziomie i zdecydowanie nie polecam.
Ale co Ci Żabka wytruła? Przecież to spoko sieć.
Coś dziwnie dużo postów na temat zwykłych kebsów z masówki. Płacą ci za to? No chyba że ty z tych użytkowników co mówią na przekór przeważającej większości...
Co do tematu - to co w poście 3 nie trawię tego pieczywa, czuję się jakbym żuł papierową wkładkę z ciasteczek „Hit!". Nawet wygląda podobny...
Otworzyli się niedawno, znaczy postawili budę, jakieś 150 metrów od mojej pracy. Właśnie skończyłem jeść dużą tortillę. Różnica w cenie między dużą a małą wynosi cos koło złotówki więc mały jest kompletnie nieopłacalny.
Pracują dwie Ukrainki, a nie jacyś orientalni ale nie szkodzi. Tortilla duża, odpowiednia ilość mięsa jak i surówek....Wszystko cacy? No nie. Wyraźnie powiedziałem że chcę sos ostry. Dostałem łagodny. No trudno, zwalam to na zwykłą ludzką sklerozę, pomyłkę, dużo zamówień itd. Zobaczymy czy następnym razem popełnią ten sam błąd.
Jak sam zauważyłeś, pracują tam Ukrainki, mogły nie skumać akcji albo pomyliły zamówienia - u mnie też się zdarzało, ale nigdy nie robiłem z tego powodu problemów.
Ja nie robię problemu. Nie poskarżyłem się im, nie złożyłem skargi. Zrzucam to na zakręcenie, zdarzało mi się takie coś już także gdy robili Polacy czy Turcy.
Mi raz u Turka też zdarzyło się dać sos łagodny zamiast ostrego.
Uważajcie na tą firmę - mnie za to że pisałam prawdę o nich na Facebooku poblokowali - i parę osób które zostały też tak załatwione jak ja też poblokowali wpłaciłam pieniądze których nie mogę odzyskac