Niektorzy sie jaraja roznymi kebsami i polecaja rozne budy.
A okazalo sie ze wszystkie budy z kebsem w polsce biora mieso od tej samej hurtowni.
Jaki jest wiec sens, jak zyc?
Obawiam się ze nie pozostało nam nic innego niż robić właśnie domowe kebaby ;) będą z dodatkiem „innego” mięska ;)
A okazalo sie ze wszystkie budy z kebsem w polsce biora mieso od tej samej hurtowni.
Jaki jest wiec sens, jak zyc?
A czy zastanawiałeś się kiedyś dlaczego są różne ceny gdziekolwiek byś poszedł ? Odpowiedż brzmi konkurencja itd..
są budy gdzie jest większy ruch i mięso jest w miarę świeże , a tam gdzie lipne obroty mięso jest wątpliwej jakości czesto kilku dniowe
O kurde, właśnie sobie uświadomiłem, że nigdy nie jadłem kebaba. I jakoś nie mam ochoty spróbować.
Dlaczego niby mięso najważniejsze? dla mnie równie ważne są sałatki. Mam w swoim mieście jedną budkę gdzie do dużej ilości mięsa dokładają wiele różnych sałatek + fajnie też w całej tej kompozycji znajdzie się kawałek pomidora czy chrupiącej posypki z cebuli.
Zapomniałem dodać, że sosy też są bardzo ważne, a co inna buda to całość kompozycji inaczej smakuje.